Moş Crăciun din Diaspora 2014

Comunicat de presă

Membri ai asociaţiei ROSA asbl din Belgia şi alţi voluntari s-au întâlnit pe 7 decembrie 2014 la magazinul La Bunicuţa din Bruxelles, Rue des Palais 179, 1030 Scaerbeek şi au lucrat voluntar la împachetarea cadourilor donate în cadrul acţiunii Moş Crăciun din Diaspora 2014.

O parte din donaţii, cum ar fi jucăriile de dimensiuni mari sau manualele de limba franceză şi unele rechizite mari (ex. instrumente de mini-laborator etc) vor fi livrate vrac unor grădiniţe şi şcoli primare din sate izolate din România. Tot vrac, hainele donate pentru adulţi vor merge la Cluj, Pata Rat.

În Belgia, donaţiile administrate de echipa ROSA Belgia s-au încheiat pe data de 5 decembrie, ele fiind trimise către diverse judeţe din România pe 8 decembrie.
Dacă doriţi să donaţi în continuare, în următoarea perioadă, până de Anul Nou, vă recomandăm să contactaţi direct voluntarii din România:
http://diasporaprogresista.eu/wp-content/uploads/2012/11/Lista_Voluntari_in_Romania_2014_update_3Decembrie.pdf

Moş Crăciun din Diaspora este o acţiune caritabilă organizată, în fiecare an, de Diaspora Progresistă-Romanian Open Society Abroad (DP-ROSA) la Bruxelles şi în alte oraşe ale Europei. Românii care trăiesc în străinătate colectează fonduri şi obiecte, până la 5 decembrie, pentru a produce cadouri de Crăciun pentru copii aflaţi în sărăcie extremă, din diverse judeţe din România.

În 2014, acţiunea se află la a treia ediţie. Albumele foto din anii anteriori sunt disponibile la această pagină:
http://diasporaprogresista.eu/proiecte/mos-craciun-din-diaspora/

Mulţumim tuturor donatorilor, în numele copiilor şi vă dorim sărbători fericite!

Asociaţia ROSA din Belgia este Membră a Consiliului Diasporei.

Bruxelles 10 decembrie 2014

 

Sursa: rosabelgia.org

 

album2014-1

Leave a Reply