Venitul de Bază (UBI)

Comunicat de presa:

Echipa Venitul de Baza (facebook.com/UBI.Romania) alaturi de Diaspora Progresista-Romanian Open Society Abroad (DP-ROSA) https://www.facebook.com/diasporaprogresista.eu a lansat o campanie de sensibilizare sociala si politica intitulata “Diaspora Fotografiază Sărăcia din Europa” care va dura un an de zile.

Fotografii amatori si profesionisti de toate nationalitatile sunt rugati sa participe la campanie creand albume proprii de cate 30-40 de poze fiecare, intitulate “Diaspora Fotografiază Sărăcia din Europa + numar + Numele autorului” pe diverse websiteuri, pagini de facebook si pe alte suporturi online si sa ne transmita linkurile catre aceste albume, pentru a realiza un album foto central.

Toate pozele primite pe paginile Venitul de Baza si Diaspora Progresista vor fi printate pe suport de hartie sau textil (depinde de resursele pe care le vom avea la dispozitie) si se va realiza un “Covor al Saraciei Europene” care va fi asternut pe esplanada Parlamentului European (Bruxelles) in data de 27 noiembrie 2015. Voluntarii sunt bineveniti cu “covoare” deja facute (printate ori serigrafiate) pe data de 27 noiembrie 2015. Comunitatea internationala va fi activata, de asemenea, pentru participare, prin intermediul retelei de activisti UBIE (Unconditional Basic Income Europe).

Actiunea, initiata de UBI Romania (Venitul de Baza) va reprezenta un semnal de alarma atat pentru societatea civila internationala cat si pentru clasa politica europeana in vederea demararii cat mai rapide a actiunilor si proiectelor comune pentru eliminarea definitiva a saraciei din Europa.   https://www.facebook.com/events/825375794186844/

Bruxelles, 25 noiembrie 2014

DFSE-poster

 

 

 

Capture

vreau-ubi

 

Capture110_Apr_conference

AGENDA 10 APRILIE 2014    Download Agenda (pdf)

Picture1

 

semneaza-

 

 

DP-ROSA a organizat o dezbatere publică la Bruxelles

pe 21 septembrie 2013

 

Reportaj TVR1

Reportaj Radio Romania

banner-en

 

Iniţiativa cetăţenilor pentru un Venit Minim Garantat/Necondiţionat (UBI)

UE: Venitul de bază, un impuls cultural

Venitul Minim Garantat pentru Cetăţenii UE: vis sau realitate?

Counter      Statements of support by country

Europa “cu două viteze” şi acţiunea necesară a românilor de a susţine un Venit Minim Garantat/Necondiţionat la nivel european (Magazin Romanesc) 

Articol in Adevarul 29 iulie 2013

 

Pagina UBI Romania pe Facebook

banner-ubi

Grundeinkommen Weltkongress BIEN 2012 in München (VIDEO1)
VIDEO 2
VIDEO 3
VIDEO 4
VIDEO 5
VIDEO 6

 UBI around the world

Afis_21Sept2013_UBI

Pe agenda:

 

agenda-poza

 

 

 

20A4-Manifest-UBI

 

Leave a Reply