Conferinţa Anuală DP-ROSA 2014

Pe data de 29 noiembrie 2014 va avea loc Conferinţa Anuală a DP-ROSA, între orele 10h00 – 17h30 la Bruxelles, Hotel Le Dome, Bd du Jardin Botanique 9-12, Sala Klimt. Conferința va avea un format de dezbatere mai pronunțat decât în anii anteriori.

Accesul la acest eveniment este gratuit. Locurile sunt limitate.

Înscrierea este obligatorie, până la data de 15 noiembrie. Pentru a vă înscrie la eveniment, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail rosa@diasporaprogresista.eu specificând următoarele: nume, prenume, ţara de unde veniţi și asociaţia pe care o reprezentaţi (dacă este cazul). 

afis-site

Program-update_10nov-pdf           

Dacă doriți să propuneți un subiect de interes pe agenda zilei, vă rugăm să ne scrieți până la data de 15 noiembrie, cu subiectul “29 noiembrie DP-ROSA”.

Pe 30 noiembrie 2014, participanții la conferința anuală DP-ROSA 2014, care vin din alte ţări decât Belgia, sunt invitați (li se oferă bilete VIP) la spectacolele organizate cu ocazia celebrării Zilei Naționale a Românilor. Aceste evenimente vor începe  la Atomium de la orele 11h30 şi vor continua la sala Dynastie din Anderlecht, de la orele 14h00. Ziua Națională va fi celebrată la Bruxelles prin muzică şi dansuri folclorice, expoziție de produse tradiționale, mâncăruri românești şi multe alte surprize plăcute!  

Daca doriţi să vă cazaţi in hotelul unde are loc conferința (Hotelul Le Dome ) contactați direct hotelul dome@skypro.be pentru a vă rezerva camera, specificând „Meeting Romanian Open Society Abroad 2014’’ pentru a beneficia de prețurile speciale de 75 Euro camera single şi 85 Euro camera dublă. Check-in 28 noiembrie, check- out 1 decembrie. Plata se face direct la hotel, la sosire.

 La buna organizare a acestei conferinte au participat:

Vă așteptăm cu plăcere la Bruxelles!

 

agenda-zilei

 

 

 

 


[1] Asociaţiile care nu au posibilitatea să vină la eveniment pot trimite materiale scrise (despre activităţile 2014 sau propuneri pentru 2015) care vor fi prezentate în conferinţă. Aceste materiale sunt primite pe adresa rosa@diasporaprogresista.eu până la data de 15 noiembrie 2014.

Leave a Reply