GIDD: Grupul de Iniţiativă al Diasporei Democrate

Grupul de Iniţiativă al Diasporei Democrate (GIDD) este format, la origine, din următoarele platforme civice şi grupuri de activişti politici independenţi din străinătate: Noi Suntem Furtuna (NSF), Diaspora Unită (DU), Maramureşul se Adună (MA), Diaspora Română pe Glob (DRG), Români în Londra – UK (RLUK), Frăţia Romilor Diaspora (FRD), Diaspora Progresistă (DP), şi alţii.

Vezi AICI toate grupurile diasporei independente care fac parte din GIDD

Ai un grup independent? Înscrie-l în GIDD!

GIDD a propus REZOLUŢIA DIASPOREI DEMOCRATE Partidului Adevăr şi Dreptate (PAD) din România, un partid mic, nou, neparlamentar, înscris în anul 2017, având doar 110  membri la data semnării Rezoluţiei (document care a fost adoptat la data de 2 octombrie 2018).

Vezi AICI Rezoluţia Diasporei Democrate

Prin acest document, s- a oficializat noua construcţie politică a diasporei independente prin acţiuni comune GIDD – PAD – DD care se concentrează pe crearea unui Program politic comun, în care nevoile şi propunerile diasporei să fie integrate în fostul program politic, oficial, al partidului. Propunerea de program politic PAD-DD a fost lansată în dezbatere publică la data de 5 octombrie, şi dezbaterea se va desfăşura până la sfârşitul lunii octombrie.

Vezi AICI Programul politic în 21 de Capitole şi 275 de Articole

Toate platformele civice şi grupurile de activişti politici independenţi, din străinătate şi din România, sunt invitate să adere la GIDD, şi implicit să devină membri sau simpatizanţi ai PAD, în baza Rezoluţiei Diasporei Democrate.

Înscrie-te în GIDD!

Înscrie-te în PAD!

Important de menţionat, că nici GIDD, nici PAD, nu negociază acorduri sau alte înţelegeri politice cu actualele partide parlamentare din România (PSD, PNL, UDMR, ALDE, USR) intenţionând să aducă un suflu cu totul nou pe scenă politică românească, pentru a asigura o şansă reală tuturor cetăţenilor români, de toate etniile, din ţară şi din străinătate, de a contribui cu oameni şi idei noi la renaşterea naţională şi europeană.

GIDD, 7 octombrie 2018

 

Download flyer GIDD

Leave a Reply