Consiliul Diasporei are comentarii la proiectul de metodologie al DPRRP

Consiliul Diasporei a publicat comentarii la proiectul de metodologie al DPRRP, supus consultării publice până la 8 august.

Ministerul Afacerilor Externe prin Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni a supus dezbaterii publice proiectul de metodologie privind desemnarea delegaţilor la Congresul Românilor de Pretutindeni, pentru aplicarea prevederilor art.8 din Legea 299/2007 republicată: http://www.dprp.gov.ro/documente-in-consultare-publica.

main

*Consiliul Diasporei este o organizaţie independentă

Draftul_DRP (pdf)

Până la data de 8 august, puteţi să vă trimiteţi părerile şi propunerile direct către DPRRP la adresa de e-mail transparenta@dprp.gov.ro cu privire la acest proiect de metodologie, sau puteţi alege să contribuiţi la documentul colectiv realizat de Consiliul Diasporei, până la data de 5 august, trimiţând propunerile dvs la adresa de email revista.exilium@gmail.com.

Acest subiect va fi urmărit îndeaproape de Consiliul Diasporei iar rezultatele tuturor lucrărilor colective vor fi publicate în numerele viitoare ale Revistei Exilium. Oricine poate participa!

pag1Amendamente_CD_-_Metodologia_DPRRP (pdf)

Capture

Leave a Reply